Ruumiin löytöpaikan vieressä Kangasvuoressa asuva: "Valitettavasti ei ole eka kerta"

Tapahtumapaikka oli Kangasvuoresta Pupuhuhtaan johtavan kevyen liikenteen väylän varrella. Tiina Mutila

Katri Nieminen

Keskisuomalainen kävi havainnoimassa poliisin eristämän alueen lähistöä illalla ennen kello kymmentä. Ruumislöydön vuoksi eristetty paikka on Kangasvuorentieltä Pupuhuhtaan johtavan kevyen liikenteen väylän Kangasvuoren puoleisessa päässä loivasti kaartuvassa ylämäessä. Keskisuomalaisen tullessa paikalle poliisi oli jo tekemässä lähtöä, eikä kertonut tapahtuneesta sen enempää.

Lähitalossa Kangasvuoressa asuva nuorimies oli ollut poliisin jututettavana, sillä hän oli lähtenyt kotoaan ulos seitsemän jälkeen illalla. Tällöin tapahtumapaikalla oli hänen mukaansa jo ambulanssi ja poliisin partioauto ja paikan ylle oli levitetty valkoinen teltta. Muuta mies ei tapahtumasta tiedä.

– Valitettavasti tämä ei ole eka kerta, kun jotain tämmöistä tapahtuu täällä. Olen herännyt yöllä laukauksiin ja muuta, mies kertoo.

Poliisi tiedotti, että se on löytänyt kuolleen henkilön Vemmelsäären kevyen liikenteen väylältä tiistaina kello 18.40. Poliisi pyytää asukkailta havaintoja tilanteesta numeroon 050 456 0471.

Poliisi oli tekemässä jo lähtöä alueelta tiistaina illalla. Tiina Mutila

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut