Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi epäilee, että Pupuhuhdan vainaja kuljetettiin löytöpaikalle autolla – onko sinulla havaintoja tummasta Opel Astrasta?

Tiistai-iltana Jyväskylän Pupuhuhdassa paljastuneen henkirikoksen tutkinta jatkui kiivaana keskiviikkona. Hätäkeskukseen ilmoitettiin tiistaina kello 18.40 Pupuhuhdasta Pupuhuhdantien ja Vemmelsäären risteyksestä Seppälän puolelle erkanevalta kevyen liikenteen väylältä löytyneestä vainajasta.

Nopeasti selvisi, että kyseessä on Pupuhuhdantie 14 A:ssa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa asunut, 1990-luvulla syntynyt nainen. Poliisi epäilee, että henkirikos on tapahtunut aiemmin tiistaina kyseissä asunnossa ja että vainaja on kuljetettu löytöpaikalle autolla hetkeä ennen kuin asiasta ilmoitettiin hätäkeskukseen.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Latvala Sisä-Suomen poliisista ei tutkinnan tässä vaiheessa kertonut keskiviikkona iltapäivällä, onko poliisi tehnyt rikokseen liittyen kiinniottoja. Hän ei myöskään kommentoinut poliisin mahdollisia käsityksiä rikoksesta epäiltyjen lukumäärästä tai rikoksen tekotavasta.

Havaintoja yleisöltä pyydetään rikospaikaksi varmistuneen asunnon sekä vainajan löytöpaikan ympäristöstä. Poliisi on kiinnostunut etenkin tumman henkilöauton, mahdollisesti Opel Astran liikkeistä. Vainaja löytyi noin sadan metrin päässä Kangasvuorentiestä.

Tietoja, havaintoja ja vihjeitä voi soittaa poliisille numeroon 050 456 0471 tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.