Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lehti: Keuruun varuskunta-alue myytiin leipomoalan yritykselle

Keuruun entinen varuskunta ilmasta kuvattuna helmikuussa 2020. Timo Mustalampi

Anne Lius-Liimatainen

Keuruun entisen varuskunta-alueen rakennukset on myyty leipomoalalla toimivalle yritykselle. Asiasta uutisoi tänään paikallislehti Suur-Keuruu. Leipomoalan yrityksen nimi tai kauppahinta ei ole tiedossa.

Lehden mukaan varuskunnan kasarmi- ja esikuntarakennukset sekä elokuvateatteri-auditorio ja ruokala ovat vaihtaneen omistajaa viikko sitten.

Keuruun varuskunta-alue on ollut aiemmin kiinteistösijoitusyhtiö Sarakallio Kiinteistöt Oy:n konkurssipesän omistuksessa. Sarakallio Kiinteistöt Oy osti varuskunnan rakennukset huhtikuussa 2014. Tuolloin yhtiö maksoi rakennuksista ja 38 hehtaarin suuruisesta maa-alueesta 950 000 euroa.

Sarakalliot Kiinteistö Oy hakeutui viime toukokuussa konkurssiin. Entisen varuskunnan rakennukset olivat myynnissä muun muassa verkkohuutokaupassa, joka päättyi kesäkuun puolivälissä. Tuolloin ostotarjouksia tehtiin 16, joista korkein oli 25 000 euroa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut