Metsässä kävellessä syntyi uusia ideoita ravintolaan – koronavuosi on pakottanut luomaan uutta, ravintola Figarossa tehtiin syksyllä remontti ja halutaan muutenkin uskoa tulevaisuuteen

Jyväskyläläiseen ravintola Figaroon tehtiin syksyllä remontti. Yrittäjät Johanna Herlevi-Saarukka ja Niko Saarukka kertovat, että remontissa varauduttiin myös ravintoloiden mahdolliseen sulkuaikaan. Uusi baari voidaan tarvittaessa muuttaa ruoan noutopaikaksi. Hanna Marjanen

Kun ravintola on ollut kiinni, on ollut aikaa kävellä metsässä. Siellä on syntynyt paljon ideoita.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja