Metsässä kävellessä syntyi uusia ideoita ravintolaan – koronavuosi on pakottanut luomaan uutta, ravintola Figarossa tehtiin syksyllä remontti ja halutaan muutenkin uskoa tulevaisuuteen

Jyväskyläläiseen ravintola Figaroon tehtiin syksyllä remontti. Yrittäjät Johanna Herlevi-Saarukka ja Niko Saarukka kertovat, että remontissa varauduttiin myös ravintoloiden mahdolliseen sulkuaikaan. Uusi baari voidaan tarvittaessa muuttaa ruoan noutopaikaksi. Hanna Marjanen

Kun ravintola on ollut kiinni, on ollut aikaa kävellä metsässä. Siellä on syntynyt paljon ideoita.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty