Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jämsässä päin valopylvästä, Korpilahdella reilusti pellon puolelle – Keski-Suomessa useita kolareita perjantain ja lauantain aikana

Keli yllätti autoilijat Keski-Suomessa viikonlopun aluksi. Matilda Isohella
Heikki Kärki

Heikki Kärki

Liikenneonnettomuudet jatkuivat Keski-Suomessa lauantain vastaisena yönä sohjoisissa olosuhteissa.

Nuori mies menetti autonsa hallinnan Vespuolentiellä Korpilahdella aamuyöllä puoli neljän aikoihin. Ysitien suuntaan ajaneella miehellä oli pelastuslaitoksen mukaan suhteellisen paljon vauhtia, sillä ajoneuvo päätyi ulos ajoradalta ja pitkälle pellon puolelle.

Mies ei loukkaantunut rytäkässä ja ajoneuvo pysyi ulosajossa renkaillaan. Hätäkeskus teki ulosajosta ensin keskisuuren vasteen hälytyksen ilmeisesti sen takia, että ensitiedot autossa olijoiden määrästä olivat epäselvät.

– Ilmeisesti lumi on pakkautunut tielle ja tehnyt ajokelistä haastavamman, Jyväskylän päivystävä palomestari Tomi Jousmäki kertoi.

Henkilöauto ajautui ojaan Kyyjärvellä – ei loukkaantuneita

Pelti rytisi Keski-Suomessa perjantai-iltana – Nelostien liikenne katkaistiin

Myös Jämsässä sattui ulosajo lauantaiaamuna. Kuljettaja menetti autonsa hallinnan Pääskysmäentiellä hieman ennen kello seitsemää. Auto törmäsi valopylvääseen, kaatoi sen ja päätyi ojaan. Yksin liikkeellä ollut kuljettaja loukkaantui ensitietojen mukaan lievästi ja hänet vietiin tarkastettavaksi.

Toivakassa paloi puolestaan lauantain vastaisena yönä henkilöauto. Onnettomuudessa oli sikäli onnea, että auto syttyi aivan Toivakan paloaseman kohdalla. Kuljettaja pääsi poistumaan autosta, joka tuhoutui palossa täysin.

Keski-Suomessa sattui perjantai-iltana kolmen tunnin aikana viisi liikenneonnettomuutta, joissa tarvittiin pelastuslaitoksen apua.

Jämsässä liikenne ruuhkautui kolarien takia pahasti – kiertotie meni täysin tukkoon, poliisi ohjaa liikennettä

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut