Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Raju ulosajo Äänekoskella: Henkilöauto pyöri pysty- ja poikittaissuunnissa katon kautta ympäri – pysähtyi ilmalennon jälkeen kiven kautta kuuseen

Henkilöautoa kuljettanut nainen selvisi kuin ihmeen kaupalla ilman suurempia vammoja rajusta ulosajosta Äänekoskella lauantaina. Ulosajo tapahtui noin kello 13.30 Sumiaisten ja Konginkankaan välisellä Matilanvirrantiellä. Sumiaisten suunnasta tullut nainen menetti autonsa hallinnan sohjoisella tiellä noin 3,5 kilometriä ennen Konginkankaan taajamaa.

Auto pyöri ensin renkaillaan tiellä, jonka jälkeen se jatkoi matkaansa kulkusuunnassaan oikealla puolella ojassa. Ojassa se törmäsi keula edellä suurehkoon kiveen, josta otti osumaa ja pyörähti pituussuunnassaan keulan kautta ympäri. Edelleen auto jatkoi matkaansa ja pyörähti katon kautta ympäri poikittaissuunnassa.

Matka pysähtyi suureen kuuseen, jota vasten auto jäi kyljelleen siten, että apukuskin puoli oli maata vasten ja kuljettajan puoli puuta vasten. Nainen jäi jumiin autoon ja pelastuslaitos joutui purkamaan autoa saadakseen hänet ulos.

– Kuljettaja lähti sairaalaan tarkastettavaksi, mutta vaikutti siltä, että hän selvisi hurjasta 30–40 metrin ilmalennosta säikähdyksellä. Mitä ilmeisimmin hän käytti turvavöitä, päivystävä palomestari Tero Uusi-Maahi kertoi.

Henkilöauto ajautui ojaan Kyyjärvellä – ei loukkaantuneita

Jämsässä päin valopylvästä, Korpilahdella reilusti pellon puolelle – Keski-Suomessa useita kolareita perjantain ja lauantain aikana