Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lotossa ei täysosumia, mutta näissä paikoissa tehdyillä riveillä netottiin yli 180 000 euroa – toisella onnekkaista edessään matka Helsinkiin

Heikki Kärki

Heikki Kärki

Lotosta ei löytynyt kierroksella 51/2020 yhtään täysosumaa. Ensi viikolla potissa on siis 2,4 miljoonaa euroa.

Lauantain kierroksen oikea rivi on: 1, 2, 10, 14, 15, 19 ja 25. Lisänumeroksi arvottiin 17 ja plusnumeroksi 29.

Vaikka päävoitto jäi jakamatta, osui kahdelle pelaajalle mehevä potti 6+1-tuloksella: 180 659 euroa. Toinen oli pelattu Veikkaus-korttia käyttäen Kotkan Prismassa. Voittaja saa rahat pankkitililleen, kun on käynyt todentamassa henkilöllisyytensä Veikkauksen verkkopalvelussa tai pelipaikassa.

Toinen yli 180 000 euroa voittanut oli asioinut Orimattilan K-supermarketissa. Hän ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten voitto pitää lunastaa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Jokerin oikea rivi on 5 3 8 1 5 7 9. Kuusi oikein -tuloksia oli pelattu kolme, niistä kaksi tuplattuna. Tuplatut 40 000 euron voitot menevät Asikkalan Vääksyn R-kioskin ja Porin Yrjönkadun R-kioskin asiakkaille. 20 000 euron voitto napsahti turkulaiselle nettipelaajalle.

Lomatonnin oikea rivi on Riika 37. Tonnin voittoja lähti jakoon kuusi kappaletta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut