Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Wiitaunionissa avataan tiistaina koronapuhelinpalvelu – Viitasaarella ja Pihtiputaalla on tiukka kymmenen hengen rajoitus yleisötilaisuuksiin ja kokoontumisiin

Viitasaaren kaupungintalo on suljettuna 23.12. –1.1. Kaupungintalon ollessa suljettuna maskinjako siirretään Viitasaaren terveysaseman Terveystuvalle. Pirjo Nyman
Tommi Salo

Tommi Salo

Wiitaunionissa käynnistetään tiistaina 22. joulukuuta koronapuhelimen toiminta. Se palvelee kuntalaisia kaikissa koronaan liittyvissä asioissa, myös ajanvarauksissa.

Koronapuhelin toimii numerossa 014 459 7200 arkisin kello 8–16 ja viikonloppuisin kello 9–15.

Wiitaunionin johtoryhmä suosittelee, että jouluna ei kokoonnuttaisi laajoilla joukoilla samoihin paikkoihin ja yhteyttä pidettäisiin esimerkiksi puhelimitse ja digitaalisilla yhteyksillä.

Viitasaarta ja Pihtipudasta koskee aluehallintoviraston asettama kymmenen henkilön rajoitus yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa. Lisäksi Wiitaunionissa on suositus yksityistilaisuuksien rajaamisesta enintään kymmeneen henkilöön.

Wiitaunionissa on voimassa myös laaja maskisuositus kaikissa tilanteissa, joissa kohdataan muita ihmisiä, esimerkiksi kaupoissa.

Wiitaunionin omat sisäliikuntatilat on suljettu 6. tammikuuta saakka. Viitasaarella kaupungintalo on suljettu 23.12.–1.1. Pihtiputaan kunnantalo suljettiin jo aiemmin vuoden loppuun saakka.

Viitasaarella maskinjako siirretään Viitasaaren terveysaseman Terveystuvalle kaupungintalon ollessa suljettuna.

Pihtiputaalla maskinjako on siirretty kirjastoon. Lisäksi Pihtiputaalla toimitetaan vähävaraisille maskeja Muurasjärvelle Meijän kaupalle.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut