Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: 4H:n hyväntekeväisyysprojektia piti soveltaa koronan takia

Isabella sekä, Emilia , Heta ja, Maaria , Heta , Jasmin ja, 4H:n nuorten

Olemme Jyvässeudun 4H:n nuorten klubi ja teemme projekteja eri teemoista. Niitä ovat muun muassa kestävä kehitys, media ja kansainvälisyys.

Tänä syksynä olemme tehneet hyväntekeväisyysprojektia, jonka alkuperäinen idea oli järjestää Jyväskylässä hyväntekeväisyystapahtuma, jossa myytäisiin hävikkiruoasta leivottuja leivonnaisia sekä hiusdonitseja vanhoista ja kierrätetyistä vaatteista.

Idean toteutusta jouduttiin kuitenkin soveltamaan koronan takia. Päätimme jakaa jyväskyläläisille perheille paketteja, jotka sisältävät keksiainepurkin sekä joulukortin. Saimme rahoituksen Keskimaan Ilo auttaa -kampanjasta. Paketteja jaettiin noin sata kappaletta. Niiden välityksen hoiti Pelastusarmeija.

Projektin toteutumisesta kerroimme muun muassa Instagramissamme @mahdollisuusmaailmalle. Ensi vuodelle meillä on suunnitelmissa uusia projekteja. Suunnitelmissa ovat muun muassa nuorisovaihto, mediaprojekti ja hyväntekeväisyysprojekti. Toiveissa on saada myös klubiimme uusia innokkaita klubilaisia. Kuvassa lahjapöydän äärellä on Isabella Itäniemi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut