"Sushirajaa" ei enää ole – rasiat täyttyvät yhä useammassa kaupassa etelästä pohjoiseen, eikä buumille näy loppua

Jessica Jacques (vas.) Sonja Sitthiphot valmistavat satoja susheja päivässä Jyväskylän Seppälän Citymarketin sushipisteellä. Risto Aalto

Kun Järvenpään Citymarketin kauppias avasi kauppaansa vuoden 2016 marraskuussa sushipisteen, harva taisi arvata, millainen sushibuumi Suomen ruokakaupoissa olisi meneillään vain muutamaa vuotta myöhemmin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin