Priimus on kasvattanut maailmanmestarin, huippuravintoloiden johtajia ja maailmantähtien ruokatoiveet toteuttavan keittiöpäällikön – tiedätkö, mitä pitää sisällään Keski-Suomi á la carte?

Priimuksesta valmistunut Mia Sironen on voittanut ravintolapalvelut -sarjan maailmanmestaruuden ammattitaidon MM-kisoissa. Marko Kauko

Jyväskylässä on yksi Suomen parhaimmista ravintola-alan oppilaitoksista. Nykyisten ja entisten opettajien ja opiskelijoiden mielestä Tuomiojärven rannalla sijaitseva opinahjo on alallaan Suomen ykkönen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi