Priimus on kasvattanut maailmanmestarin, huippuravintoloiden johtajia ja maailmantähtien ruokatoiveet toteuttavan keittiöpäällikön – tiedätkö, mitä pitää sisällään Keski-Suomi á la carte?

Priimuksesta valmistunut Mia Sironen on voittanut ravintolapalvelut -sarjan maailmanmestaruuden ammattitaidon MM-kisoissa. Marko Kauko

Jyväskylässä on yksi Suomen parhaimmista ravintola-alan oppilaitoksista. Nykyisten ja entisten opettajien ja opiskelijoiden mielestä Tuomiojärven rannalla sijaitseva opinahjo on alallaan Suomen ykkönen.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja