Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kortepohjan toimintakeskus on suljettu vierailuilta koronatartunnan vuoksi ainakin reilun puolentoista viikon ajan – työ- ja päivätoiminta keskuksessa keskeytetään

Tartuntatilanteen selvittämiseksi Kortepohjan toimintakeskuksen henkilökunnalle ja asukkaille tehdään koronatestit. Risto Aalto
Tommi Salo

Tommi Salo

Jyväskylän kaupungin vammaispalveluiden Kortepohjan toimintakeskus pidetään suljettuna 17. tammikuuta saakka, sillä toimintakeskuksessa on ilmennyt koronatartunta.

Toimintakeskuksessa järjestettävä työ- ja päivätoiminta keskeytetään ja järjestetään sulun aikana vaihtoehtoisilla tavoilla. Asumisyksiköiden vakituiset asukkaat asuvat sulunkin ajan yksiköissään, mutta asumisen lyhytaikaishoidon jaksot peruutetaan.

Jyväskylän kaupunki tiedottaa tilanteesta asiakkaille ja asiakkaiden läheisille. Asumisyksiköiden asukkaiden läheisistä kaikki on tavoitettu. Työ- ja päivätoiminnan asiakkaita sekä heidän läheisiään tavoitellaan parhaillaan.

Kortepohjan toimintakeskuksessa on työ- ja päivätoimintaa sekä asumisyksiköitä, joissa on yhteensä 17 asukaspaikkaa. Osoitteessa Tilustie 1 sijaitsevassa toimintakeskuksessa työskentelee kaikkiaan 44 työntekijää.

Tartuntatilanteen selvittämiseksi toimintakeskuksen henkilökunnalle ja asukkaille tehdään koronatestit.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut