Kortepohjan toimintakeskus on suljettu vierailuilta koronatartunnan vuoksi ainakin reilun puolentoista viikon ajan – työ- ja päivätoiminta keskuksessa keskeytetään

Tartuntatilanteen selvittämiseksi Kortepohjan toimintakeskuksen henkilökunnalle ja asukkaille tehdään koronatestit. Risto Aalto

Tommi Salo

Jyväskylän kaupungin vammaispalveluiden Kortepohjan toimintakeskus pidetään suljettuna 17. tammikuuta saakka, sillä toimintakeskuksessa on ilmennyt koronatartunta.

Toimintakeskuksessa järjestettävä työ- ja päivätoiminta keskeytetään ja järjestetään sulun aikana vaihtoehtoisilla tavoilla. Asumisyksiköiden vakituiset asukkaat asuvat sulunkin ajan yksiköissään, mutta asumisen lyhytaikaishoidon jaksot peruutetaan.

Jyväskylän kaupunki tiedottaa tilanteesta asiakkaille ja asiakkaiden läheisille. Asumisyksiköiden asukkaiden läheisistä kaikki on tavoitettu. Työ- ja päivätoiminnan asiakkaita sekä heidän läheisiään tavoitellaan parhaillaan.

Kortepohjan toimintakeskuksessa on työ- ja päivätoimintaa sekä asumisyksiköitä, joissa on yhteensä 17 asukaspaikkaa. Osoitteessa Tilustie 1 sijaitsevassa toimintakeskuksessa työskentelee kaikkiaan 44 työntekijää.

Tartuntatilanteen selvittämiseksi toimintakeskuksen henkilökunnalle ja asukkaille tehdään koronatestit.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut