Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Säynätsalon Riennon sekajoukkueen osaajilla on hymy levinnyt korviin asti

Jouni Kivinen

Säynätsalon Riento perusti -12 ja -13 syntyneille tytöille ja pojille vuoden 2020 keväällä tarmokkaan sekajoukkueen. Se taisteli menestyksekkäästi Kortteliliigan kesäkauden lävitse sekä touhusi aktiivisesti Säynätsalon tekonurmella pitkälle syksyyn. Sen jälkeen toiminta on siirtynyt sisätiloihin.

Maaleja ropisi pitkin kesää niin paljon, ettei hallinto pysynyt laskuissa mukana, mutta kerrottakoon kesäkauden päätöksen huipennuksesta. Lapset haastoivat intensiivisen harjoittelun jälkeen vanhempansa syyskuussa tasokokeeseen. Lopputuloksena olikin murskaava 7–0 voitto lapsille tiukan, mutta rehellisen pelin jälkeen.

Toiminnan päätavoitteena on ollut istuttaa liikunnan ilo lapsiin ja hikoiluttaa heitä monipuolisesti siten, että hymy leviää korviin asti. Tavoitteessa on onnistuttu, ja sen ylläpitoa jatketaan.

Valmentajina joukkueelle toimivat innokkaat SäyRin 07 tytöt, jotka jo nuorella iällä siirtävät jalkapallo-oppejaan eteenpäin. Periaatteena on, että kaikki pelaavat, taitotasoon katsomatta!

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut