Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Eväät maistuivat Glorian Monimessin retkellä

Monikulttuurikeskus Glorian perheryhmä Monimessi päätti syyskauden Perhekompassin kanssa yhteiseen retkeen Ladun Majalle joulukuun puolivälin tienoilla.

Erilaisen etälähisyksyn jälkeen kokoonnuttiin ulkona pikkujoulutunnelmissa. Perheet lapsineen nauttivat hauskasta hetkestä yhdessä turvavälit kuitenkin muistaen. Laulettiin monimessilauluja, puuhailtiin ja leikittiin.

Kaikkien yllätykseksi ja riemuksi myös itse joulupukki oli jotain kautta kuullut tapahtumasta ja saapui paikalle asiaankuuluvasti maski parran päällä. Hän saapui autolla, koska lunta ei ollut tarpeeksi Petterin reelle.

Pukki jakoi lapsukaisille pienet joulupussukat. Nuotiossa paistettiin makkaraa ja jälkkäriksi juotiin lämmintä glögiä piparien kera. Makkara maistui ulkoilmassa niin hyvälle, että yksi taaperoista ei piitannut joulupukista tuon taivaallista, vaan keskittyi syömiseen: ”Makkalaa!”

Pikkujoulumessiin oli hyvä päättää tämä erikoinen syksy. Iloisella mielellä huudeltiin joulutoivotukset. Tulkaahan taas messiin vuonna 2021!