Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keski-Suomessa poliisilla on tällä hetkellä poliisivankilat Jyväskylässä, Jämsässä ja Saarijärvellä. Jämsän poliisivankilan ulkoilutilaa esittelivät komisario Veli-Pekka Välisaari ja vartija Jari Ahonen. Tiina Mutila

Vankilassa istuu joka päivä satoja rikoksesta epäiltyjä – Murhan yrityksestä vangittuna oleva Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen kertoo, millaista tutkintavankeus on

Heli Paananen

" Usein öinä, kun turhaan odottelen unta ja makaan valveilla punkalla sellin painostavassa hämärässä katsellen vankilan pihan voimakkaiden valonheittimien maalaamia kalterien varjoja töhrityllä ja tupakan kellastamalla sellin seinällä, mietin mitä tekisin lasteni kanssa, kuinka tukisin heitä elämän ensiaskelilla ja kuinka olisin hyvä isä. "

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja