Podcast: Suomen paras hostelli löytyy Jyväskylästä – "Aina on ollut kiikarissa, että jotain isompaakin voisi olla", sanoo yrittäjä Margo Saxberg Radio Keskisuomalaisen haastattelussa

Yrittäjä Margo Saxberg on ikuistettu myös yhden huoneen seinämaalaukseen. Maalaukset on tehnyt Iikka Hackman. Hanna Marjanen

Teemu Rauhala

Suomen Hostellijärjestö on valinnut jyväskyläläisen Time Hostelin vuoden 2021 parhaaksi hostelliksi. Valintaa perusteltiin muun muassa persoonallisilla huoneilla, lämpimällä tunnelmalla ja erittäin hyvällä palvelulla.

Time Hostel avattiin Vaasankatu 29:ään huhtikuussa 2019. Hostellin yrittäjänä on Jyväskylän majoitusbisneksistä muutenkin tunnettu Margo Saxberg. Ennen hostellin avaamista Saxbergille oli kertynyt kokemusta muun muassa myös Airbnb-vuokrauksesta.

– Aina on ollut kiikarissa, että jotain isompaakin voisi olla. Vanha hostellitila tuli niin sanotusti käsille, joten perustimme siihen hostellin. Pitkän tähtäimen suunnitelmia minulla ei ole oikein koskaan ollut, Saxberg sanoi perjantaina Radio Keskisuomalaisen Timo Lievemaan haastattelussa.

Hostellin yleisiä tiloja sekä huoneita koristavat jyväskyläläisen Iikka Hackmanin maalaukset. Tiloissa on käytetty myös paljon kierrätysmateriaaleja.

Kuuntele Saxbergin radiohaastattelu podcastina alta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut