Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Veteraanijärjestöt tervehtivät kotonaan asuvia veteraaniveljiä ja -sisaria

Matti Krats

Jyväskylän veteraanijärjestöt toteuttivat yhdessä Sipisen Pitopalvelun kanssa Jyväskylässä, Uuraisilla ja Muuramessa kotonaan asuville veteraaniveljille ja -sisarille joulutervehdyksen.

Jouluinen kassi sisälsi perinteisiä suomalaiseen jouluun kuuluvia leivonnaisia ruisleivästä joulutorttuihin tykötarpeineen. Kuvan vapaaehtoiset ”tontut” vierailivat 80 sotiemme veteraanin ovella.

Kaikkia veteraaneja emme valitettavasti useista yrityksistä huolimatta tavoittaneet. Hoitokoteihin emme koronatilanteen takia kasseja voineet toimittaa, mutta suurin osa tunnuksen omaavista veteraaneistamme sen saivat.

Vastaanotto oli liikuttavan kiitollinen. Koronan tuoman pitkän yksinäisyyden hetkellä sanat: ”Että te minutkin vielä muistatte”, kuvaavat hyvin tunnelmaa tapaamisessa.

Iloiset ilmeet, kiitollisuuden kyyneleetkin toivat parhaan joulun tunnelman niin tervehdyksen saajille kuin antajillekin.

Lämmin kiitos kaikille toteutuksessa mukana olleille.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut