Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Keltinmäen ja Myllyjärven asukasyhdistykset sulautuivat, Keltinmäen Keidas on nyt Kylätalo Keidas

Jukka Parkkinen

Vaikka kulunut vuosi 2020 oli monelle yhdistykselle ja järjestölle vaikea COVID-19-pandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi, on esimerkiksi Keltinmäen ja Myllyjärven alueella toimiva asukasyhdistys pystynyt pitämään toimintaansa yllä pienimuotoisesti.

Koronan ensimmäisen vaiheen aikana keväällä 2020 oli Kylätalo Keidas suljettuna jonkin aikaa. Kesän jälkeen syksyllä 2020 uudistettiin opaskyltti Sienitien ilmoitustaululla. Kyltti teetettiin Keuruulla ja asennus tehtiin porukalla.

Samalla tehtiin kadunkulkijoille näkyväksi se, että Keltinmäen Keidas on nykyään Kylätalo Keidas. Samalla tehtiin näkyväksi sekin, että Keltinmäen ja Myllyjärven asukasyhdistykset ovat sulautuneet yhdeksi samaksi toimijaksi.

Kävelemällä 200 metriä Sienitien päähän löydätte paikan. Autolla saatte myös ajaa pihaan Sienitien päästä kääntöpaikan kulmasta. Jo vuosia on haettu Jyväskylän kaupungilta lisäkylttiä pyörätietä osoittavan liikennemerkin alle.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut