Ruoka-annokset etäopiskelijoille valmistuvat Gradialla henkilökunnan ja opiskelijoiden yhteistyöllä – Oppilaitosruokailulla on säilynyt tärkeä osuus nuorten arkisyömisessä

Htet Htet Mon annostelee valmista kanawokkia rasiaan opetusravintola Oppilikan keittiössä. Timo Mustalampi

Vuosi sitten maaliskuussa koko toisen asteen koulutus siirtyi etäopetukseen koronan takia. Viikko ehti vierähtää, ja oppilashuolto aiheellisesti huolestui opiskelijoista. Osan ruokahuolto oli jäämässä turhan keveisiin kantimiin, kun Gradialla ei ollut lakisääteistä velvoitetta hoitaa sitä etäopiskelijoille.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja