Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Usean poliisipartion operaatio Virroilla päättynyt, poliisi tutkii asiaa henkirikoksena ja henkirikoksen yrityksenä – Yle: väkivallan uhrina loukkaantunut alaikäinen

Kuvituskuva. Timo Mustalampi

Niklas Pelkonen

Sisä-Suomen poliisin tunteja kestänyt ja useita poliisipartioita työllistänyt operaatio Virroilla on päättynyt, poliisi tiedottaa.

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tutkivansa tapausta henkirikoksena ja henkirikoksen yrityksenä. Ylen tietojen mukaan väkivallanteon uhrina on loukkaantunut yksi alaikäinen.

Tehtävä sai alkunsa kello 8.18. hätäkeskukseen soitetusta puhelusta. Poliisioperaation seurauksena liikenne katkaistiin Virtain ja Alavuden välillä kantatiellä 66 risteyksessä 23 useiksi tunneiksi.

Sivullisille ei kuitenkaan koitunut tilanteesta vaaraa. Poliisi ei kommentoinut, liittyykö tapaukseen ampuma-aseita.

Tarkempia yksityiskohtia tilanteesta tai epäillyistä henkirikoksista poliisi ei toistaiseksi kerro. Poliisi ei myöskään ole kertonut, onko rikoksesta epäilty otettu kiinni tai elossa.

Tapauksen tutkinnanjohdosta vastaa rikoskomisario Jari Luoto.

Aamulehden tietojen mukaan Virroille saapui myös poliisin valmiusyksikkö eli niin sanottu Karhu-ryhmä kello 12 aikoihin.

Ennen kahta iltapäivällä Sisä-Suomen poliisi kertoi purkavansa liikennesulun kantatiellä 66. Poliisin mukaan tapahtumien tutkinta jatkuu tapahtumapaikalla.

Juttua päivitetty kauttaaltaan muun muassa tiedoilla rikosnimikkeistä ja operaation päättymisestä klo 14.45.

Virtain seurakunta ja kaupunki järjestävät verkkolähetyksenä muistotilaisuuden Liedenpohjan henkirikoksen uhrille – tarjolla myös keskusteluapua

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut