Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Keski-Suomen Monikkoperheet ry juhlii 30-vuotista yhdistystä

Niina Simanainen

Keski-Suomen Monikkoperheet ry tarjoaa vertaistukea ja toimintaa alueen monikkoperheille. Yhdistyksessä on jäseninä noin 100 monikkoperhettä. Monikkoperhe on perhe, johon syntyy tai on syntynyt useampi kuin yksi lapsi kerralla. Yhdistys tarjoaa tuleville monikkovanhemmille perhevalmennusta neljä kertaa vuodessa.

Vuosi 2020 oli Keski-Suomen Monikkoperheet ry:n 30-vuotisjuhlavuosi. Yhdistyksen tavoite on koota moninkertaisen onnen kohdanneet perheet yhteen, jakaa kokemuksia ja viettää aikaa yhdessä. Yhdistyksen juhlavuodelle suunnitellut tapahtumat jouduttiin perumaan koronatilanteen vuoksi. Koronatilanteen salliessa yhdistys järjestää vuosittain vietettävän kaksostenpäivän (2.2.) kunniaksi sunnuntaina 7.2. perhetapahtuman Laajavuoressa pulkkamäen ja laskettelun merkeissä. Yhteiseen ulkoilutapahtumaan kutsutaan kaikki Keski-Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenperheet. Samalla juhlitaan 30 vuotta täyttänyttä yhdistystä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut