Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylässä uusia koronakaranteeneja kolmessa alakoulussa – yhteensä lähes sata oppilasta tai henkilökunnan jäsentä jää kotiin

Lohikosken koululta karanteeniin määrättiin 29 oppilasta tai henkilökunnan jäsentä. Sami Saarenpää
Heikki Kärki

Heikki Kärki

Jyväskylässä määrättiin tiistaina 97 oppilasta ja henkilökunnan jäsentä karanteeniin mahdollisen koronavirukselle altistumisen takia. Karanteeneja määrättiin Lohikosken, Keski-Palokan ja Tammirinteen alakouluihin.

Lohikoskelta karanteeniin määrättiin 29 oppilasta ja henkilökunnan jäsentä. Mahdollinen altistuminen on tapahtunut 19.1. ja karanteenit kestävät 2.2. saakka.

Keski-Palokan koulusta karanteeniin määrättiin 26 oppilasta ja Tammirinteen koulusta 42 oppilasta ja henkilökunnan jäsentä. Keski-Palokan ja Tammirinteen koulujen mahdolliset altistumiset ovat tapahtuneet 22.1. ja karanteenit kestävät 5.2. saakka.

Terveydenhuolto on jo tavoittanut kaikki karanteeniin määrättyjen oppilaiden huoltajat. Kaikki mahdollisesti altistuneet oppilaat ohjataan koronatestiin. Karanteenissa olevien oppilaiden opetus jatkuu etäopetuksena.  Huoltajat saavat ohjeet etäopetuksen käytännön järjestelyistä Wilma-viestillä.

Karanteeni koskee vain niitä Lohikosken, Keski-Palokan ja Tammirinteen koulun oppilaita, jotka ovat voineet terveydenhuoltoviranomaisen arvion mukaan altistua koronavirukselle.

Lohikosken, Keski-Palokan ja Tammirinteen koulujen toiminta jatkuu muuten normaalisti. Muut kuin karanteeniin määrätyt terveet oppilaat voivat tulla kouluun normaalisti.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut