Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Opiskelijoiden tartuntaketjut halutaan poikki Jyväskylässä – lauantaina testataan asuntoautossa ilman lähetettä Myllyjärvellä ja Ristonmaalla, katso aikataulut

Opiskelijat jonottivat maanantaina asuntoautotestaukseen Kortepohjassa, lauantaina auto on heitä varten Myllyjärvellä ja Ristonmaalla. Tiina Mutila
Tuula Puranen

Tuula Puranen

Jyväskylässä taistellaan tosissaan opiskelijoiden keskuudessa mahdollisesti leviäviä koronavirustartuntoja vastaan. Aseeksi on otettu asuntoauto ja liikkuvat testaukset, jonne pääsee ilman lähetettä.

Seuraavat matalan kynnyksen koronatestimahdollisuudet opiskelijoille järjestetään tulevana lauantaina 30.1. Kello 10–12 testauspiste on Myllyjärvellä, Suoja-kiinteistön parkkipaikalla osoitteessa Myllyjärventie 10. Kello 13–14 testataan Ristonmaalla paloaseman parkkipaikalla osoitteessa Salontaipaleentie 6.

Testiin kehotetaan menemään, jos yksikin seuraavista kohdista täyttyy: opiskelija on ollut 21.1. Heidi´s Bier Barissa, on ollut kontaktissa jonkun koronaan sairastuneen kanssa, puhelimen koronavilkku on hälyttänyt tai jos on lieviäkin koronavirukseen viittaavia oireita.

Testaus on maksuton eikä sinne tarvitse hankkia lähetettä tai tehdä Omaolo-testiä. Paikalle tultaessa on käytettävä maskia, ei saa käyttää julkisia kulkuneuvoja ja jonottaessa on muistettava turvaväli.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut