Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Jere Karalahtea vastaan nostettiin useita syytteitä – ex-jääkiekkoilija kertoo toilailuistaan myös uudessa dokumenttielokuvassa

Ex-jääkiekkotähti Jere Karalahtea syytetään laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä ja pahoinpitelyn yrityksestä, kertoo Ilta-Sanomat.

Syytteet Karalahtea vastaan nostettiin viime kuussa.

Tapaus liittyy noin vuoden vanhaan, Kittilän Levillä sattuneeseen kärhämään.

Karalahti päätyi 26.1.2020 selkkaukseen paikallisen yökerhon edustalla. Tilanteen päätteeksi Karalahti muun muassa paini yökerhon portsareiden kanssa. Karalahti vietti riehumisen seurauksena yönsä Kittilän poliisiasemalla.

Asianomistajina ovat Ilta-Sanomien mukaan vuosina 1982 ja 1988 syntyneet miehet.

Karalahti kertoo itse maaliskuussa ilmestyvässä Karalahti-dokumentissa, että kyseessä oli "poikien reissu", jonka aikana "syötiin hyvin ja juotiin punaviiniä".

Elokuvassa Karalahti avaa myös häneen kohdistuneiden syytteiden taustoja.

– Laiton uhkaushan tulee siitä, että mä vannoin kostoa, ja sanoin, että mä tuun tappaan ne, Karalahti kertoo elokuvassa.

Juuso Syrjän ohjaaman Karalahti-elämäkertadokumentin piti alun perin ilmestyä jo tammikuussa, mutta sen julkaisua siirrettiin maaliskuulle koronaviruksen takia.

Karalahden syytteitä on tarkoitus käsitellä Lapin käräjäoikeudessa Rovaniemellä kesäkuussa.