Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Millainen pörssivuosi on odotettavissa? Mihin kannattaa sijoittaa juuri nyt? Kuuntele Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradion uusin jakso

Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradio jatkuu jälleen. Vuosi on vaihtunut ja uuden pörssivuoden kunniaksi OP Keski-Suomen ekonomistit Matti Halttunen sekä Emma Mäkinen pyydettiin kaivamaan kristallipallo esiin ja ennustamaan, mitä markkinoilla tulee tänä vuonna tapahtumaan. Onko nousuhurmiolle odotettavissa jatkoa? Vai ovatko osakkeiden arvot karanneet täysin irralleen reaalimaailmasta? Kuinka kauan keskuspankkien elvytys voi jatkua ja mitä siitä seuraa, kun se päättyy? Uhkaako jopa valtioita konkurssi, kun ne velkaantuvat liikaa? Kaikkiin näihin kysymyksiin kuulet vastaukset podcastista.

Sijoitusradio kuullaan radiossa torstaisin klo 12:30 ja uusinta lauantaisin klo 15:30. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.