Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Helmikuussa aloitettiin etänä ja livenä tavataan, kun se on turvallista

Riikka Mahlamäki-Kaistinen

18–29-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille tarkoitettu Ink-tiimi starttasi helmikuussa etätoteutuksena. Tiimivalmentajat Sanna Huovila (kuvassa edessä) ja Anu-Maarit Ikola suunnittelivat tiimin sisältöä antaumuksella ja innolla – joskus ratkaisu löytyy, kun maailmaa uskaltaa katsoa vähän toisenlaisesta vinkkelistä.

Ink-tiimi sai viime vuonna runsaasti kokemusta verkkototeutuksesta, joten kevät tuskin tuo ylipääsemättömiä haasteita. Tarkoituksena on, että toiminta siirretään live-tapaamisiksi sitten, kun epidemiatilanne sen mahdollistaa turvallisesti.

Ink-tiimijakson voi suorittaa joko työkokeiluna, oppilaitosharjoitteluna tai vapaaehtoisena. Tiimissä opitaan monenlaisia elämäntaitoja, tehdään projekteja esimerkiksi musiikin, median, pelaamisen tai tapahtumatuotannon parissa ja hiotaan työhakemus- ja -haastattelutaitoja. Nuoret saavat tiimijaksosta itse paljon, mutta pääsevät myös auttamaan ja tukemaan toisiaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut