Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kävitkö tässä jyväskyläläisessä liikuntakeskuksessa viime viikon tiistaina? Tiloissa liikkuneita kehotetaan tarkkailemaan vointiaan

Liikuntakeskus Linea sijaitsee Jyväskylän Keljonkankaalla. Sirpa Repo
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Jyväskyläläisen Liikuntakeskus Linean ryhmäliikuntatunnilla tiistaina 2.2. klo 17.15–18.15 mukana olleella oireettomalla asiakkaalla on myöhemmin viikon aikana todettu koronavirustartunta. Linea kertoi asiasta Facebook-sivullaan lauantaina.

– Kaikkien tuona aikana tiloissamme liikkuneiden on nyt hyvä tarkkailla vointiaan, toimia ohjeiden mukaan ja hakeutua tarvittaessa testiin, kehotetaan somepäivityksessä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan covid-19-taudin itämisajaksi eli ajaksi tartunnasta ensioireiden alkuun on arvioitu 1–14 päivää, yleisimmin oireet ilmaantuvat noin 4–5 päivää tartunnasta.

Linean mukaan terveysviranomaisen näkemys oli, että tiloissa oltaisiin voitu jatkaa pienryhmissä tapahtuvaa harjoittelua, mutta keskuksella haluttiin toimia tässä tilanteessa ripeästi ja ennakoiden.

Näin ollen ryhmäliikuntatunnit pidetään ainoastaan live-lähetyksinä ilman asiakaspaikkoja paikan päällä ajalla 6.–21.2. Kuntosalin puolella harjoittelu jatkuu.

Liikuntakeskus Linea sijaitsee Jyväskylän Keljonkankaalla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut