Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Millainen asunto kannattaa ostaa ja mistä päin kaupunkia? Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradiossa kyseltiin asiantuntijoiden näkemyksiä asuntosijoittamisesta Jyväskylän seudulla

Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradiossa puhuttiin tällä viikolla asuntosijoittamisesta. Jyväskylästä on kauan puhuttu asuntosijoittajien kannalta huippukaupunkina. Tällä hetkellä tilanne ei kuitenkaan ole niin yksioikoinen, sillä uusia asuntoja on rakennettu viime vuosina kiivaasti ja myös koronatilanne on vaikuttanut vuokramarkkinoihin. Minkälainen asunto sijoittajan sitten kannattaisi hommata ja mistä päin kaupunkia? Entä minkälaista tuottoa asuntosijoittamisesta on realistista odottaa? Haastattelussa olivat OP Kodin kiinteistönvälittäjä Visa Suojanen ja OP Keski-Suomen varainhoitaja Emma Mäkinen.

Sijoitusradio kuullaan radiossa torstaisin kello 12.30 ja uusinta lauantaisin kello 15.30. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.