Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylässä Keljon ABC:n pihassa oli aamupäivällä syttyä tulipalo – muutamia tunteja myöhemmin sama laite kärysi Muuramessa

Jyväskylässä Keljon ABC:n parkkipaikalla selvittiin sunnuntaiaamuna palonalusta säikähdyksellä.

Kuorma-auton rungon päällä olleessa haketinlaitteessa oli kärynnyt, mutta kuljettaja sai käryn sammumaan käsisammuttimella. Isompia palovahinkoja tapauksesta ei syntynyt.

Pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta liikennevälinepalosta Keljon ABC:lle puoli kymmenen aikoihin, mutta sen tehtäväksi jäi lopulta käydä paikalla varmistamassa, että kaikki oli kunnossa.

Puolenpäivän jälkeen tuli uusi ilmoitus liikennevälinepalosta, tällä kertaa Muuramen puolelta. Asiaa selviteltäessä kävi ilmi, että kyse oli samasta laitteesta. Haketin oli alkanut kärytä siis uudelleen. Tälläkään kertaa ei aiheutunut palovahinkoja.

Kolmatta käryä ei enää haluta, joten kuljettaja oli yhdessä pelastuslaitoksen kanssa todennut, että seuraavaksi laitteisto lähtee huoltoon.