Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: "Ymmärrän kyllä, että moni kokee tämän epäoikeudenmukaiseksi" – Timo Koivisto kertoo Radio Keskisuomalaisessa, miksi Jyväskylän koronarajoitukset iskivät juuri lapsiin ja nuoriin

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto. Risto Aalto

Teemu Rauhala

Radio Keskisuomalaisen maanantaiaamussa oli vieraana kaupunginjohtaja Timo Koivisto. Jyväskylän poikkeusolojen johtoryhmä päätti perjantaina, että maanantaista lähtien lapset ja nuoret pääsevät jälleen harrastusten pariin ja myös kirjastot ja museot avaavat ovensa. Koivisto kertoo Timo Lievemaan haastattelussa, miten lapsiin ja nuoriin kohdistuviin rajoituksiin alun perin päädyttiin ja minkä vuoksi niitä pystyttiin nyt höllentämään.

Koivisto sanoo ymmärtävänsä niitä, joiden mielestä lasten ja nuorten harrastusten rajoittaminen oli epäoikeudenmukaista samalla kun ravintolat ovat saaneet pitää ovensa auki. Hän kuitenkin muistuttaa, että kaupungin mahdollisuudet rajoitusten kohdentamiseen ovat rajalliset. Kuuntele haastattelu alta podcastina.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut