Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kolme henkilöä loukkaantui Äänekoskella kolmen henkilöauton kolarissa

Onnettomuudessa osallisena oli kolme henkilöautoa. Jaana Kautto

Teemu Rauhala, Juuso Koskinen, Heli Paananen

Keski-Suomen pelastuslaitos sai torstaina iltapäivällä hälytyksen suuresta tieliikenneonnettomuudesta Sumiaistentiellä Äänekoskella. Hälytys tuli kello 15.44.

Pelastuslaitoksen päällikköpäivystäjän mukaan kyseessä oli nokkakolari. Onnettomuudessa oli mukana kolme henkilöautoa. Kello 16.27 pelastuslaitos tiedotti, että kahdesta autosta irrotetaan parhaillaan ihmisiä. Ainakin kolmella henkilöllä on eriasteisia vammoja. Paikalle saapui myös pelastushelikopteri.

Kello 17 jälkeen Sisä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin, että osallisena onnettomuudessa oli kolme autoa ja kolme henkilöä eli autoissa ei ollut kuljettajien lisäksi matkustajia. Kaikki kuljetettiin paikalta jatkohoitoon.

Sumiaistentie kulkee Suolahden ja Sumiaisten välillä. Tie on suljettu liikenteeltä onnettomuuspaikalla ainakin kello 17.30 saakka. Kello 16.44. poliisi tiedotti Twitterissä viranomaistoimien kestävän paikalla vielä tunteja. Kello 18.25 poliisi tiedotti, että tie on jälleen avattu liikenteelle.

Onnettomuuspaikka sijaitsee Syvärinen-järven kohdalla.

Paikalle hälytettiin kahdeksan pelastuslaitoksen yksikköä.

Onnettomuudessa oli osallisina kolme henkilöautoa. Jaana Kautto

Autot vaurioituivat törmäyksessä pahoin. Jaana Kautto

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut