Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Yle: Teemu Torssosta epäillään automurron lavastamisesta – Keskisuomalainen uutisoi yön aikana tuhotusta autosta toukokuussa

Teemu Torssosen käyttämästä autosta rikottiin takalasi keskiviikon vastaisena yönä. Lukijan kuva
Heikki Kärki

Heikki Kärki

Ylen mukaan Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen on saattanut lavastaa murtovarkauden käytössään olleeseen autoon.

Torssosen auton tuhoamisesta uutisoitiin Keskisuomalaisessa toukokuussa. Autosta oli rikottu yöaikaan takalasi, sitä oli spray-maalattu ja tuulilasiin jätetty uhkaava viesti.

Nyt Yle kertoi torstaina asiakirjalähteisiin vedoten, että poliisi epäilee Torssosen lavastaneen auton murjomisen aseiden kätkemiseksi. Ylen mukaan poliisi määräsi Torssosen ampuma-aseet toimitettavaksi poliisille, mutta Torssonen vastasi, että aseet varastettiin automurron yhteydessä. Myöhemmin aseet löytyivät Ylen mukaan erään Torssosen tuttavan luota toiselta puolen Suomea.

Torssonen kuvaili Keskisuomalaiselle jo aiemmin, että häneen kohdistuu "eräänlainen asekätkentäepäily". Torssonen kiistää Ylelle syytteet automurron lavastamisesta.

Torssosta epäiltiin perussuomalaisten Keski-Suomen vaalipäällikön Pekka Katajan murhan yrityksestä ja hän oli tutkintavankeudessa viisi kuukautta. Syyttäjä teki viime viikolla syyttämättäjättämispäätöksen Torssosesta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut