Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tällaista ei ole Jyväskylässä ennen nähty: seurakunta lähettää keväällä kolme nojatuolikirkkoa suorana, katso ensimmäistä klo 18.30 alkaen

Nojatuolikirkot lähetetään Valtiontalossa sijaitsevasta seurakunnan Silmu-tilasta. Jaana Kautto

Keskisuomalainen

Jyväskylän seurakunta lähettää kevään aikana kolmen nojatuolikirkon sarjan suorana lähetyksenä. Tilaisuuksissa hiljennytään rakkauden, uskon ja toivon äärelle. Nojatuolikirkot striimataan suorina lähetyksinä Keskisuomalaisen verkkosivuilla tässä jutussa ja seurakunnan Youtube-kanavalla. Ne ovat katsottavissa jälkikäteen myös tallenteina.

Nojatuolikirkkoja ei ole Jyväskylän seurakunnassa aiemmin järjestetty. Niiden ideana on olla keskustelulle avoimia, matalan kynnyksen teemallisia jumalanpalveluksia, joihin kuuluu myös musiikkia. Tapahtumat lähetetään Jyväskylän Valtiontalosta, seurakunnan Silmu-tilasta.

Ensimmäinen nojatuolikirkko pureutuu rakkauden teemaan. Keskusteluun johdattaa oppilaitospastori Johanna Tikkanen ja keskustelemassa ovat Jyväskylän Perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Pekka Puukko sekä diakonian asiantuntija Kirsi Lepoaho. Rakkauden monia ulottuvuuksia valottava ilta järjestetään keskiviikkona 24. helmikuuta klo 18.30.

Toinen nojatuolikirkko järjestetään 31. maaliskuuta kello 18.30. Tuolloin teemana on usko, josta keskustelemassa on pastori Marika Närhi vieraiden kanssa.

Kevään viimeisen nojatuolikirkon aiheena keskiviikkona 28.4. klo 18.30 on toivo.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut