Nyt on mahdollisuus menestyä kuvakisassa – kilpailuun etsitään oivaltavia, hauskoja, juhlavia, arkisia ja persoonallisia kuvia arjen ilmastoteoista

Maanantaina käynnistyneessä kuvakisassa haetaan muun muassa oivaltavia ja persoonallisia valokuvia, joiden aiheena on keskisuomalaisia arjen ilmastotekoja. Sami Kuusivirta

Eetu Kokkinen

Keski-Suomen liitto, Keskisuomalainen ja Yle Jyväskylä järjestävät välillä 1.3.–4.4. #ilmastotekojakeskisuomi -valokuvakilpailun.

Kisaan haetaan oivaltavia, hauskoja, juhlavia, arkisia ja persoonallisia valokuvia, joiden aiheena on keskisuomalaisia arjen ilmastotekoja.

Alkukilpailu käydään Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Osallistujia pyydetään julkaisemaan valokuvat #ilmastotekojakeskisuomi -aihetunnisteella näissä kanavissa 1.3.–4.4. välisenä aikana.

Ammattituomaristo valitsee kuvien joukosta 10 suosikkiaan Yle Jyväskylän ja Keskisuomalaisen yleisöäänestykseen. Ammattituomaristoon kuuluvat Taiteen edistämiskeskuksen valokuvauksen läänintaiteilija Marko Hämäläinen, Yle Jyväskylän mediatoimittaja Niko Mannonen, Keskisuomalaisen kuvatuottaja Hanna Marjanen ja Keski-Suomen liiton viestintäpäällikkö Antti Siukola.

Yleisöäänestyksen ajankohta on 10.4.–17.4.

Yleisöäänestyksen voittaja ja tuomariston parhaaksi valitsema valokuva paljastetaan Keski-Suomen päivänä 18.4. kello 12.

#ilmastotekojakeskisuomi-kilpailu

Säännöt

Ota valokuva, joka kuvaa keskisuomalaisia ilmastotekoja. Kuva saa olla arkinen, luova, oivaltava tai hauska. Juuri sellainen, kuin sinä haluat. Jaa kuva julkisesti Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä aihetunnisteella #ilmastotekojakeskisuomi. Halutessasi voit lisätä nimen tai lyhyen kuvatekstin. Julkaise kuva 4.4. mennessä. Säilytä alkuperäinen kuvatiedosto.

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu. Kuvaa ei saa julkaista markkinointitarkoituksessa. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.

Kilpailun tuomariston valitsemat kymmenen parasta kuvaa jatkavat yleisöäänestykseen. Yleisöäänestys järjestetään samanaikaisesti Keskisuomalaisen ja Yle Jyväskylän verkkosivuilla, joissa parhaat kuvat myös julkaistaan.

Aihetunnisteella #ilmastotekojakeskisuomi saatetaan julkaista sosiaalisessa mediassa myös muita kuin kilpailuun osallistuvia kuvia, joten kilpailun järjestäjät pyytävät finalisteilta julkaisuluvan erikseen.

Kilpailun järjestäjät eivät muokkaa kuvia, muuta niiden sisältöä tai rajausta ilman kuvaajan lupaa. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Yleisöäänestyksen voittaja ja tuomariston parhaaksi valitsema valokuva palkitaan tapahtumassa Keski-Suomen päivänä 18.4.2021 kello 12.

Kilpailun järjestävät Keski-Suomen liitto, Keskisuomalainen, ja YLE Jyväskylä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut