Keskisuomalaiset ravintolat kehittävät keinoja selviämiseen: "Tuleen ei kannata jäädä makaamaan tai muuten hukka perii" – Tiedotuksessa ei tosin meinaa pysyä perässä

Vuoropäällikkö Aliisa Lampinen pakkaa asiakkaan take away annoksia Savelan Hox ravintolassa. Risto Aalto

Hallituksen esitys ravintoloiden väliaikaisesta sulkemisesta on otettu Keski-Suomen ravintola-alan toimijoiden keskuudessa vastaan monin eri tavoin. Esityksessä ravintolat suljettaisiin asiakkailta kolmeksi viikoksi alkaen maanantaina 8.3.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja