Ravintola-alalla on edessä vakava osaajakato – Työntekijät kertovat joutuvansa säästämään muun muassa ruuasta ja lääkkeistä

Osaajat siirtyvät toisille aloille, kun ravintola-alalla ei ole työtä tarjolla samalla tavalla kuin ennen. Risto Aalto

Ravintola-alaan kohdistuvat kovat rajoitukset vievät osaajia muille aloille. Palvelualojen ammattiliitosta kommentoidaan, että alan kokema epävarmuus on vaikuttanut sen vetovoimaisuuteen.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja