Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Päiväkoti kiinni Hankasalmella korona-altistumisen takia – Pääosa henkilökunnasta ja 42 lasta altistunut

Sillankorvan päiväkoti menee kiinni. Jaakko Silvast
Heikki Kärki

Heikki Kärki

Pääosa Hankasalmen Sillankorvan päiväkodin lapsista ja hoitajista asetetaan karanteeniin mahdollisen koronavirukselle altistumisen vuoksi. Hankasalmen kunta tiedotti altistumisesta perjantaina iltapäivällä.

Altistumiset ovat tapahtuneet 9.–10.3. ja karanteeni koskee niitä lapsia ja hoitajia, jotka ovat kyseisenä ajankohtana olleet päiväkodissa. Karanteeniin asetettavien määrä on todennäköisesti 42 lasta ja 9 henkilökunnan jäsentä.

Sillankorvan päiväkoti menee toistaiseksi kiinni, koska karanteeni koskettaa pääosaa sen henkilökunnasta. Perheitä on ohjattu sopimaan Sillankorvan päiväkodin johtajan kanssa korvaavasta hoitopaikasta.

Päiväkodilta on lähetetty kaikille karanteeniin mahdollisesti määrättäville ennakkoviesti sähköpostilla ja tiedotetta on jaettu lapsia hoidosta noudettaessa vanhemmille. Ennen yleistä tiedotetta on haluttu ensin tavoittaa perheet, joita altistuminen koskee. Karanteeni kestää 14 vuorokautta altistumisesta ja lapset sekä henkilöstö voivat palata terveenä päiväkotiin karanteenin jälkeen.

Kuuhankaveden koulun toimintaan nyt tehtävillä toimilla ei ole vaikutusta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut