Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Info Centeristä voi saada ohjausta ja neuvontaa 16 eri kielellä

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Glorian maahanmuuttajien neuvontapiste Info Gloria siirtyi vuoden alusta osaksi Jyväskylän kaupungin Maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapalvelujen kehittämishanketta.

Palvelupiste International Jyväskylä – Info Center toimii Asemakadulla. Helmikuisena lumisena maanantaina pakkasen paukkuessa osa Glorian työntekijöistä käveli keskustaan tutustumaan Info Centerin uusiin tiloihin.

Videoesittelyn lomassa keskusteltiin ja nautittiin kahvit pikkuleipineen. Kierreltiin katsomassa tiloja kahdessa kerroksessa ja tavattiin keskuksessa työskenteleviä ihmisiä.

Info Center on monikielinen palvelupiste, josta voi saada ohjausta ja neuvontaa 16 eri kielellä. Maahanmuuttaneiden osaamiskeskus auttaa etsimään työpaikan, opiskelupaikan tai perustamaan oman yrityksen. Omakielisen ohjauksen vastaava ottaa asiakkaita vastaan myös Gloriassa maanantaisin ja torstaisin. Yhteistoimintapiste on myös Huhtasuolla.

Lisää tietoa ja linkki Info Centerin sivuille löytyy www.gloriajkl.fi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut