Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muistoja eilisestä, unelmia huomisesta ja Sofi Oksasen terveiset – katso tästä Keskisuomalaisen 150-vuotisjuhlavideot

Maailman vanhin suomenkielinen sanomalehti Keskisuomalainen viettää tänä vuonna 150-vuotisjuhlavuottaan.

Juhlavuoden kunniaksi tiivistimme lehden värikkään historian videoille.

Muistoja eilisestä -videolla käsitellään lehden ensimmäistä sataa vuotta. Unelmia huomisesta käy läpi lehden tuoreimpia vaiheita 1960-luvun lopulta lähtien. Tuolloin toimitus ja paino muuttivat nykyisiin toimitiloihinsa Aholaitaan.

Myös menestyskirjailija Sofi Oksanen teki videon Keskisuomalaisen 150-vuotisuuden kunniaksi.

Keskisuomalaisen Aholaidan toimitalo oli lapsuudenmaisemani, se näkyi kotimme keittiön ikkunasta. Muutenkin Keskisuomalainen on minulle läheinen lehti, sillä olen kasvanut sen parissa lukien sen kulttuuriuutisia. Lisäksi on tietysti mahtavaa, että suomenkielinen sanomalehti on pysynyt toiminnassa näin pitkään, Oksanen kertoi videosta Keskisuomalaisen haastattelussa 7. tammikuuta.

Katso kaikki kolme videota alta.

Muistoja eilisestä

HUOM! Muistoja eilisestä -videon kohdasta 21:26 löytyy maininta Teuvo Kataisesta tarkkana talousmiehenä ja uudistuksiin alttiina toimitusjohtajana. Kuvassa ei kuitenkaan ole Katainen vaan lehtiyhtiön hallituksen puheenjohtajana useita vuosia toiminut Taavi Vilhula.

Unelmia huomisesta

Sofi Oksasen video 150-vuotiaasta Keskisuomalaisesta