Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juontaja Jari Lindström ja Radio Keskisuomalainen ylsivät loppukilpailuun Radiogaalassa – "Meidät on radioskenessä huomattu"

Radio Keskisuomalainen ja sen juontaja Jari Lindström ovat edenneet finaalitaistoon eli shortlistalle sarjoissaan vuotuisessa Radiogaalassa. Kyseessä on kaupallisten radioiden kisa, jossa palkitaan yleisön ja ammattiraadin mielestä vuoden parhaat eri kategorioissa.

Vuoden paikallinen radio -sarjassa Radio Keskisuomalainen on yksi kuudesta loppusuoralle nimetystä kanavasta. Voittajan päättää ammattituomaristo. Sen sijaan yleisöäänestys ratkaisee Vuoden paikallisen radiojuontajan, jonka seitsemän finalistin joukossa on Jari Lindström.

Radiogaalan voittajat julkistetaan perjantaina 26.3.

Radio Keskisuomalaisen päätoimittaja Henri Berg pitää kahden ehdokkaan pääsyä loppusuoralle fantastisena uutisena.

– Pelkästään shortlistalle pääsy on voitto meille, Berg hehkuttaa.

– Meidät on radioskenessä huomattu ja olemme tulleet hyvin mukaan, Berg summaa.

Yleisöäänestyksessä Jari Lindströmin nousu parhaiden joukkoon kertoo paljon miehen saavuttamasta suosiosta, Berg sanoo.

Vuosi sitten huhtikuussa aloittaneella Radio Keskisuomalaisella on 19 000 viikkokuulijaa. 23:sta Jyväskylän seutukunnalla kuuluvasta kaupallisesta kanavasta vain neljällä on enemmän kuulijoita tällä alueella.

Radio Keskisuomalaisen studio sijaitsee sanomalehti Keskisuomalaisen toimituksen yhteydessä Jyväskylän Aholaidassa. Se on ainoa aidosti paikallinen kaupallinen paikallisradio kaupungissa. Radio Keskisuomalainen on kuultavissa paitsi kuuluvuusalueellaan myös netissä.