Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Laukaan korona-altistumisista uutta tietoa: altistuneita yhteensä 84 henkilöä – lisätoimien tarvetta arvioidaan tiistaiaamuna

Arkistokuva näytteenotosta. Hanna Marjanen
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Laukaa tiedottaa sen koronaryhmän saaneen Seututerveyskeskuksesta päivitetyt tiedot kunnan korona-altistumisista maanantaina iltapäivällä.

Tietojen perusteella tiistaina 16.3. kolmen altistumistilanteen johdosta Sydän-Laukaan koulussa altistui mahdollisesti 34 henkilöä, Kirkonkylän koulussa 26 henkilöä ja päiväkoti Laulupuussa 24 henkilöä.

Tämän hetken tietojen mukaan altistuneita on yhteensä 84 henkilöä.

Seututerveyskeskuksen tartuntatautilääkäri ja jäljittäjät tarkistavat vielä altistumiset, ja lääkäri asettaa tarkistusten perusteella altistuneet karanteeniin 31.3. saakka.

Koulut ja päiväkoti ovat tiedottaneet maanantai-illan aikana altistuneita ja heidän huoltajiaan ja ohjanneet heidät jäämään omaehtoiseen karanteeniin, kunnes heihin otetaan yhteyttä Seututerveyskeskuksesta.

Laukaan kunnan koronatyöryhmä ja Seututerveyskeskuksen tartuntatautilääkäri kokoontuvat seuraavan kerran tiistaiaamuna. Silloin harkitaan ajantasaisen tartuntatautitilanteen perusteella lisätoimenpiteiden tarve.

Virusmuunnos levinnyt perheissä, mutta tilanne Laukaassa on hallinnassa – ei tarvetta siirtyä etäopetukseen

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut