Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keski-Suomen suurimmat työllistäjät jälleen haussa: miten koronavuosi vaikutti? Kysely yli sata ihmistä maakunnassa työllistäville yrityksille

Valtra on yksi Keski-Suomen suurimmista yritystyönantajista. Se on palkannut uusia työntekijöitä Suolahden traktoritehtaalle. Tiina Mutila
Jorma Rahkonen

Jorma Rahkonen

Keskisuomalaisen taloustoimitus selvittää tänä keväänä jo 22. kerran, mitkä ovat Keski-Suomen suurimmat yritystyönantajat. Keski-Suomen sataset -listaan poimitaan kaikki ne yritykset, joiden palkkalistoilla oli viime vuonna maakunnassa keskimäärin vähintään sata henkeä. Vuonna 2019 tällaisia yrityksiä oli 73.

Viime vuoden Keski-Suomen sataset -listan yrityksille lähetämme päivityspyynnön. Jotta kaikki maakunnan sataset löytyisivät listalta, toivomme myös aiemmin listaamattomien yritysten ottavan yhteyttä taloustoimitukseen viimeistään huhtikuun alussa.

Juttupaketti satasista julkaistaan suomalaisen työn päivänä eli vappupäivänä.

Tarvitsemme tiedon yrityksen tai konsernin yhteenlasketusta henkilöstömäärästä maakunnassa.

Toivomme ensisijaisesti vuoden 2020 keskimääräistä lukua, ja jos sitä ei ole saatavilla, henkilöstön määrää viime vuoden lopussa ja vertailulukuna vuoden 2019 luvun. Toivomme myös, että erittelisitte henkilöstönne eri tytäryhtiöiden kesken. Lisäksi kysymme konsernin toimialaa ja päätoimipaikkoja Keski-Suomessa.

Yhteydenotot osoitteeseen jorma.rahkonen@keskisuomalainen.fi

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut