Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Music Against Drugs ry haluaa tavoittaa ihmisiä, jotka kaipaavat yhteisöllistä toimintaa

Riikka Mahlamäki-Kaistinen

Live-tapaamisten haasteellisuuden vuoksi Music Against Drugs ry käynnisti Keskimaan tukeman Ilo auttaa -toimintansa verkkokohtaamisina. Toiminta on suunnattu työelämän ja opintojen ulkopuolisille, pelikulttuurista kiinnostuneille nuorille. Varsinaista ikärajaa ei ole, tärkeintä on tavoittaa ihmisiä, jotka kaipaavat yhteisöllistä toimintaa ja hyväksytyksi tulemista.

Ryhmässä on pelattu lauantaisin erilaisia pelejä ja vaihdettu kuulumisia. Viimeksi on keskitytty erityisesti viikinkiaikaan, sillä osallistujat ovat pelanneet Valheim-peliä. Koska peli on osoittautunut hyvin suosituksi, Music Against Drugs tarjoaa nyt pelaajille Valheim-serverin, jolle kaikki ovat tervetulleita.

“Näinä aikoina sosiaalisen kanssakäymisen tarve on korostunut. Siksi on hienoa, että me voimme järjestää tällaisia kaikille avoimia kohtaamis- ja toimintamahdollisuuksia”, toimintaa vetävä Topi Laakso (kuvassa) sanoo.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut