Kymmenen hengen kokoontumisrajoitus jatkuu – Länsi- ja Sisä-Suomen avi kertoo valmistelevansa myös päätöksiä terveystarkastuksista rajanylityspaikoille

Kymmenen hengen kokoontumisrajoitus jatkuu. Kuvituskuva. Santeri Tynkkynen
Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan huhtikuussa, Länsi- ja Sisä-Suomen avi kertoo tiedotteessaan.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien alueilla jatkuu kymmenen hengen kokoontumisrajoitus. Päätös kokoontumisrajoituksista on voimassa koko huhtikuun ajan.

Tapahtumia voi edelleen järjestää sallitulla osallistujamäärällä, jos ne pystytään järjestämään turvallisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita noudattaen.

– Aluehallintovirasto kuitenkin painokkaasti suosittelee, että turhia lähikontakteja jaksettaisiin edelleen sinnikkäästi välttää, tiedotteessa kerrotaan.

Lisäksi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kertoo valmistelevansa tartuntatautilain mukaisia päätöksiä terveystarkastuksista alueensa rajanylityspaikoille.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut