Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Moottorikelkkailija löytyi makaamassa tiellä Laukaassa – ilman kypärää kelkkaillut mies vietiin vakavasti loukkaantuneena sairaalahoitoon

Tommi Salo

Tommi Salo

Laukaassa tapahtui lauantai-iltana moottorikelkkaonnettomuus, jossa loukkaantui yksi henkilö.

Kelkkailija oli tullut Lankamaan suunnasta Juha Kankkusen tietä pitkin kohti Kuusaata. Hätäilmoituksen tekijä oli löytänyt tieltä kyljellään olleen moottorikelkan ja kelkan vierestä kuljettajana toimineen miehen.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että mies oli loukkaantunut vakavasti ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisin mukaan noin 70-vuotias mies kuljetti moottorikelkkaa ilman kypärää ja loukkasi turmassa päänsä.

Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Muut mahdolliset rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Poliisista kerrotaan, että paikalla tehtyjen havaintojen perusteella alkoholin osuutta asiaan ei voi sulkea kokonaan pois. Asia selvinnee ja tarkentunee myöhemmissä tutkimuksissa.

Tie oli turmapaikalla iltakymmenen jälkeen suljettuna ensihoitotoimenpiteiden ajan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut