Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Hoitajaresurssi vähenee Pihtiputaalla

Tuija Siidorow

Pihtiputaan sairaalan osastonhoitajan virka muuttuu vastaavan sairaanhoitajan toimeksi, ja yksi terveydenhoitaja siirtyy Pihtiputaalta Viitasaarelle, päätti perusturvalautakunta.

Pihtiputaan ja Viitasaaren kuntaparin eli Wiitaunionin ja Kinnulan yhteisen perusturvalautakunnan mukaan käytäntöjä on mahdollista yhtenäistää ja kehittää viran muuttuessa toimeksi. Muutos tulee voimaan huhtikuun alussa. Toimi tulee julkiseen hakuun.

Lisäksi Pihtiputaan terveyskeskuksen äitiys-, perhesuunnittelu- ja lastenneuvolan tehtävät yhdistetään yhdelle terveydenhoitajalle. Syynä on lasten määrän väheneminen. Samalla yksi terveydenhoitaja siirtyy Viitasaarella vapautuvaan terveydenhoitajan toimeen ja Pihtiputaalla jää yksi terveydenhoitajan toimi täyttämättä.

Iso muutos on sekin, että Muurasjärven lapsiperheiden palvelu loppuu omalta kylältä ja siirtyy Pihtiputaan terveyskeskuksen neuvolaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut