Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Lewis Hamilton muisteli Valtteri Bottakselle käyntiään keskisuomalaisessa saunassa

F1-tähti Lewis Hamilton muistelee tallikaveri Valtteri Bottakselle Mercedeksen formulatiimin Youtube-kanavan videolla vuosien takaista saunareissuaan Keski-Suomessa.

Videon sananvaihdosta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Videolla kuskit kysyivät toisiltaan kysymyksiä. Saunatarinaan päädyttiin, kun Hamilton kysyi Bottakselta, mikä on hulluin asia, jonka suomalainen on tehnyt. Bottas vastasi, että hulluinta lienee perisuomalainen avantouinti.

Hamilton myötäili Bottaksen näkemystä ja alkoi kertoa omasta Suomikokemuksestaan. Hamilton kertoo videolla päätyneensä saunomaan edesmeenneen formulalääkäri Aki Hintsan sekä vanhan valmentajansa Adam Costanzon kanssa.

Hamilton on saunonut aiemmin vain uimahousut jalassa. Hän yllättyi Hintsan spontaanista riisuutumisesta saunarakennuksen oleskelutiloissa.

– Se oli meistä outoa. Muistan, ettei koulussakaan kukaan riisuutunut toisten edessä, koska se oli niin kummallista, Hamilton kertoi.

Katso video koko sananvaihdosta alta. Saunatarina alkaa kohdasta 10:40.

Turun Sanomat kertoi tarinan Hamiltonin ensimmäistä saunakerrasta jo vuonna 2017. Lehden mukaan saunavierailu tapahtui Hintsan isän mökillä keskisessä Suomessa.