Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Vasemmiston valtuustoryhmä: "Juho Kautto nauttii ryhmämme tukea"

Äänekosken Vasemmistoliiton valtuustoryhmä kertoo olevansa Juho Kauton tukena häntä kuormittavassa elämänvaiheessa. Sami Rahkonen

Salla Norontaus

Äänekosken Vasemmistoliitto on ollut jo jonkin aikaa huolestunut kansanedustaja ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Kauton terveydestä ja jaksamisesta.

Vasemmistoliiton Äänekosken valtuustoryhmän tiedotteessa todetaan, että kasautuvat vastuut tämän päivän poliitikoilla, poikkeuksellisissa olosuhteissa, rasittavat ihmistä – eri ihmisiä – eri tavalla.

Valtuustoryhmä kertoo olevansa Juho Kauton tukena häntä kuormittavassa elämänvaiheessa. Vasemmistoliiton valtuustoryhmä, sen enempää kuin kunnallisjärjestökään, ei toivo käytävän ylimääräisiä spekulaatioita henkilövaihdoksista kaupungin luottamushenkilöjohdossa.

– Ne eivät näkemyksemme mukaan ole ajankohtaisia. Juho Kautto nauttii ryhmämme tukea ja tarvitsee sitä, tiedotteessa kerrotaan.

– Toivomme, että Juho Kautto saa rauhassa voimaantua ja toipua.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut