Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi pyytää havaintoja Kuokkalassa miehen kuolemaan johtaneesta yliajosta – kuljettajaa ei epäillä rattijuopumuksesta

Turma tapahtui keskiviikkona noin kello 16 Kuokkalassa Keskisentiellä. Marko Kauko

Heli Paananen

Poliisi pyytää Kuokkalassa keskiviikkona tapahtuneesta miehen kuolemaan johtaneesta liikenneonnettomuudesta silminnäkijähavaintoja.

Turma tapahtui noin kello 16 Keskisentien ja Palstatien risteyksessä. Turmassa surmansa sai 1990-luvulla syntynyt mies. Hän menehtyi onnettomuuspaikalle.

Rikoskomisario Antti Turpeisen mukaan tapahtunutta tutkitaan tällä hetkellä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Turpeisen mukaan asiassa ei ole syytä epäillä esimerkiksi rattijuopumusta, eikä ketään ole turman vuoksi otettu kiinni.

Turmaa tutkii sekä poliisi että liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta. Poliisi ei kerro käsityksiään turman tarkemmasta kulusta julkisuuteen ennen kuin todistajia ja osallisia on päästy kuulemaan.

Jalankulkija kuoli risteysonnettomuudessa Kuokkalassa: "Tämä risteys on yleinen vaaranpaikka"

Poliisi on vahvistanut, että turmassa surmansa sai henkilöauton alle jäänyt jalankulkija.

Tiedot ja havainnot voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 414 811 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut