Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Huomio alle 18-vuotiaiden huoltajat, onko sinulla sanasi sanottavana lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämisestä? – Vastaa Keski-Suomen sote-uudistuksen kyselyyn

Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Keski-Suomen sote-uudistus kartoittaa keskisuomalaisten vanhempien ja huoltajien kokemuksia lasten, nuorten ja perheiden palveluista eilen auenneella kyselyllä.

Kyselyssä kartoitetaan myös koronaviruksen aiheuttamia vaikutuksia perheiden hyvinvointiin. Kysely on suunnattu alle 18-vuotiaiden lasten vanhemmille ja huoltajille.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeissa, mahdollisen Keski-Suomen hyvinvointialueen sekä kuntien lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämisessä, Jyväskylän kaupungin tiedotteesta selviää.

– Koemme tärkeänä tiedostaa perheiden hyvinvoinnin nykytilan, jotta osaamme kohdentaa eri palveluiden tarjoamaa tukea lapsille, nuorille ja perheille, Keski-Suomen sote-uudistuksen projektipäällikkö Hanna Hämäläinen kertoo tiedotteessa.

Kysely on auki huhtikuun loppuun saakka. Siihen vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Pääset tekemään kyselyn täältä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut